Başakşehir, Celje Karşısında Zorlu Mücadele Verdi
UEFA Konferans Ligi’nde ikinci hafta maçında Türk temsilcisi Başakşehir, Litvanya’nın Celje takımıyla karşılaştı. Maç, Celje Stadı’nda gerçekleşti ve heyecan dolu anlara sahne oldu.
Başakşehir 5-1’lik Mağlubiyetle Geri Döndü
Temsilcimiz Başakşehir, Celje karşısında 5-1’lik skorla mağlup oldu. Celje’nin galibiyet gollerini Tamar Svetlin, Ivan Brnić, Svit Sešlar ve Armandas Kučys (2) kaydederken, Başakşehir’in tek golünü Dimitris Pelkas attı. Teknik Direktör Çağdaş Atan ise maç sırasında kırmızı kart gördü.
Çağdaş Atan’dan Üç Değişiklik
Çağdaş Atan, Rapid Wien maçına göre ilk 11’inde üç değişiklik yaparak sahaya Deniz Dilmen, Duarte, Ba, Opoku, Ömer Ali Şahiner, Crespo, Berat Özdemir, Pelkas, Deniz Türüç, Figueiredo ve Piatek’i sürdü.
Maça Düşük İlgi
Celje ile Başakşehir arasındaki maçı izlemeye gelen taraftar sayısı oldukça düşüktü. Celje Stadı’nda yaklaşık 4 bin taraftarın bulunduğu maçta, 13 bin 500 kişilik stadyumun büyük bölümü boş kaldı. Karşılaşma başladığında Celje taraftarları stadyum dışında havai fişekler patlattı.
Bu sonuçla Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde 2 maç sonunda 0 puanla 34. sırada yer alıyor. Takım, önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergilemek için çalışmalarını sürdürecek.