Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Eyüpspor Zorlu Galatasaray Maçına Eksik Gidiyor

Eyüpspor Zorlu Galatasaray Maçına Eksik Gidiyor

haberci haberci -

Eyüpspor’da 5 Eksik

Eyüpspor, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak ancak 3 futbolcu cezası ve 2 sakatlık nedeniyle kritik karşılaşmada eksiklerle sahaya çıkacak. Sol bek Umut Meraş ve stoper Ruben Vezo’nun sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceği açıklandı. Bu durumla birlikte takımda toplam 5 sakat futbolcu bulunuyor.

Sakatlıklar ve Tedaviler

Umut Meraş’ın sol bacak bölgesinde birinci derece kas yaralanması tespit edilirken, Ruben Vezo’nun sağ bacak kalf bölgesinde benzer bir sakatlık yaşadığı belirtildi. Kulüp doktorları, futbolcuların tedavilerine hemen başladı.

Cezalılar ve Kadro Dışı

Çaykur Rizespor maçında sarı kart gören Melih Kabasakal, Ahmed Kutucu ve Robin Yalçın cezalı duruma düştü. Ayrıca takımda düşünülmeyen Jonjo Shelvey de maç kadrosunda olmayacak. Toplamda 3 futbolcu cezalı durumda.

Galatasaray-Eyüpspor Maçı

Eyüpspor, lider Galatasaray’la 1 Aralık Pazar günü deplasmanda karşılaşacak. Maç, RAMS Park’ta saat 19.00’da başlayacak. Eyüpspor, maçın Pazartesi gününe alınması için federasyona başvuruda bulunmuş ancak olumlu yanıt alamamıştı.

İlgili Yazılar