Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Beşiktaş, Konyaspor’u 2-0 Mağlup Etti!

Beşiktaş, Konyaspor’u 2-0 Mağlup Etti!

haberci haberci -

Ciro Immobile Süper Lig’de Başarılı Performansını Sürdürdü

Beşiktaş, Süper Lig’in 9. haftasında Konyaspor’u 2-0 mağlup ederek galibiyet serisine devam etti. Maçta siyah-beyazlıların galibiyetinde büyük pay sahibi olan isim ise İtalyan santrfor Ciro Immobile oldu.

Immobile Süper Lig’deki Gol Sayısını 8’e Çıkardı

Mücadelenin 30. dakikasında penaltıdan fileleri havalandıran İtalyan yıldız, Süper Lig’deki gol sayısını 8’e çıkararak gol krallığı yarışındaki yerini sağlamlaştırdı. 34 yaşındaki Immobile, Antalyaspor ve Kayserispor maçlarında 2’şer, Sivasspor, Eyüpspor, Gaziantep FK ve Konyaspor karşılaşmalarında ise 1’er gol kaydetmişti.

Immobile 90 Dakika Sahada Kalırken Etkili Oyununu Sürdürdü

Konyaspor karşısında ilk 11’de sahaya çıkan deneyimli santrfor, 90 dakika boyunca etkili performansını sürdürdü ve takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. Beşiktaş’ın taraftarları arasında da büyük sevgi kazanan Immobile, performansıyla takımın hücum hattına büyük katkı sağlıyor.

Immobile’nin Süper Lig’deki başarılı performansı, Beşiktaş’ın liderlik mücadelesinde önemli bir faktör haline gelirken, taraftarların da gözdesi haline geldi. Takımın ilerleyen maçlardaki performansı ve Immobile’nin gol sayısındaki artış merakla bekleniyor.

İlgili Yazılar