Apple, bu hafta sonu oynanacak LA Galaxy ve Houston Dynamo FC maçını tamamen iPhone 17 Pro ile kaydediyor. Bu, spor yayıncılığında bir ilk.
Apple, bu hafta sonu gerçekleşecek LA Galaxy ve Houston Dynamo FC arasındaki Major League Soccer (MLS) karşılaşmasının tamamını iPhone 17 Pro ile kaydedeceğini duyurdu. Bu gelişme, profesyonel bir canlı spor etkinliğinin yayınını baştan sona tek bir akıllı telefonla kaydetme açısından spor tarihinde bir ilk olarak kayıtlara geçecek.
MacRumors’tan edinilen bilgilere göre, Apple bu adımıyla stüdyo kameraları yerine bir iPhone’u kullanarak büyük bir profesyonel canlı spor etkinliğinin yayınını baştan sona kaydeden ilk şirket olacak. Şirket, bu durumun iPhone 17 Pro’yu spor tarihinde önemli bir dönüm noktasına taşıdığını belirtti.
Apple, yaptığı açıklamada iPhone 17 Pro’nun maç boyunca çeşitli anları yakalayacağını bildirdi. Bu anlar arasında sahadaki takım ısınmaları, oyuncu tanıtımları, file içi gol açıları ve stadyum atmosferi gibi canlı görüntüler yer alıyor.
Apple, geçtiğimiz yıl Boston Red Sox ile Detroit Tigers arasındaki Major League Baseball (MLB) maçının bazı anlarını kaydetmek için de iPhone 17 Pro’yu kullanmıştı. Ancak o dönemdeki yayınlarda harici kameralara da yer verilmişti. Bu hafta sonu oynanacak MLS karşılaşmasında ise tüm görüntüler yalnızca iPhone 17 Pro aracılığıyla çekilecek.
Reklam & İşbirliği: [email protected]