Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: “The Economist’in Türkiye Karşıtı Tutumu Kabul Edilemez”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: “The Economist’in Türkiye Karşıtı Tutumu Kabul Edilemez”

haberci haberci -

Tunç, The Economist’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yönelik Yazısını Eleştirdi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, The Economist dergisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yayımladığı yazıya sert tepki gösterdi. Tunç, derginin Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan iftiralarının kabul edilemez olduğunu belirtti.

“Türkiye’nin Güçlenen Rolü ve Başarısı Rahatsız Ediyor”

Tunç, Türk yargısının bağımsızlığı ve tarafsızlığını vurgulayarak The Economist’in Türkiye’ye karşı objektif olmadığını ifade etti. Bakan Tunç, Türkiye’nin bölgesindeki güçlenen rolü, güvenlik politikalarındaki başarısı ve ekonomik büyümesinin bazı çevreleri rahatsız ettiğini dile getirdi.

“Daha da Güçlenmeye ve Büyümeye Devam Edeceğiz”

Bakan Tunç, Cumhurbaşkanı betra Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin dünyada söz sahibi ülkeler arasında olmaya devam edeceğini vurguladı. “Eski Türkiye artık geride kaldı, kirli senaryolara boyun eğmeyeceğiz” diyen Tunç, The Economist ve benzeri çevrelerin dezenformasyon kampanyalarına karşı duracaklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin daha da güçlenerek büyümeye devam edeceğini ifade etti.

İlgili Yazılar