Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Xiaomi Mi Max 2’nin Özellikleri Sızdırıldı!

Xiaomi Mi Max 2’nin Özellikleri Sızdırıldı!

admin admin -

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 6 tanıtılmışken Xiaomi’nin merakla beklenen yeni modeli Xiaomi Mi Max 2’nin de özellikleri sızdırıldı. GFXBench veritabanında Oxygen olarak anılan Xiaomi’nin yeni akıllı telefonununun Mi Max 2 modeli olduğu düşünülüyor. Xiaomi’nin bu yeni modelinin bir önceli Mi Max modeliyle benzerliği dikkat çekerken fark olarak ise işlemci göze çarpıyor.

6.4 inç boyutunda devasa bir full hd ekranla gelecek olan Mi Max 2 gücünü Snapdragon 660 işlemciden alacak ve cihazın GPU tarafında ise Adreno 506 bulunacak. Ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi Mi Max 2 tıpkı Xiaomi’nin kısa bir süre önce tanıttığı Xiaomi Prime modeli gibi 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla gelecek.

Android’in son sürümü olan Android 7.1 işletim sistemi ve MIUI 8 arayüzüyle gelecek olan Xiaomi Mi Max 2’de 12 megapiksel çözünürlüğüne sahip ana kamerası ve 5 megapiksel çözünürlüğüne sahip ön kamerası bulunacak. Ana kamerasında otofokus ve HDR modunun olacağı Mi Max 2 ayrıca NFC özelliğiyle gelecek. Xiaomi’nin Mi Max 2 modelini ne zaman tanıtacağına dair henüz bilgi bulunmuyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir