Fenerbahçeli Emir Miray Köksal Belediye Kütahyaspor’a sezon sonuna kadar kiralandı
Fenerbahçe’de genç oyuncu Cenk Alptekin’den sonra Emir Miray Köksal da 3.Lig 2.Grupta yer alan Belediye Kütahyaspor’un yolunu tuttu.
19 yaşındaki sol bek oyuncusu sezon sonuna kadar kiralandı. Genç yıldız yeni takımı ile fotoğrafı sözleşme imzaladı.Futbola 2013 senesinde Sakaryaspor’da supertotobet giriş başlayan 19 yaşındaki oyuncu başarılı performansı ile 2017 senesinde Fenerbahçe’ye transfer oldu. Emir Miray Köksal Sarı lacivertlilerde elit alt yaş gruplarında forma giydi.Fenerbahçe ile Haziran 2020’de Emir Miray Köksal 3 senelik uzman sözleşme imzaladı.
betpas Geride bırakılan sezonda sarı lacivertli forma ile Emir Miray Köksal Süper Lig’de Göztepe karşısında ilk defa oynama şansı elde etti.19 yaşındaki yıldız alt yaş gruplarında supertotobet 166 maçta 33 gol atma başarısı gösterdi. supertotobet giriş
Emir Miray Köksal yeni takımı ile alakalı betpas giriş olarak transferde emeği geçen herkese teşekkür ederken, elinden geleni yapacağını ifade etti.